HIDE STENSKI NOSILEC ZA TV

Nič več motečih kablov in naprav!
Skrijte moteče kable in naprave s HIDE in naredite vaš prostor brezžičen.

Spoznajte vse prednosti revolucionarnega TV nosilca HIDE.

  KUPI SEDAJ

 

s

Nastavljiv nagib TV zaslona

4 pozicije nagiba od 0° do 10°

V večini primerov je televizor nameščen na steni v horizontalnem položaju. V primerih, ko pa je nameščen višje na steni, na primer na javnih mestih, restavracijah, dvoranah ali doma nad kaminom, je potrebno napravo nagniti, da dosežete optimalen kot gledanja. Nastavljivi stenski nosilec HIDE vam omogoča, da nastavite nagib televizorja med 0 ° in 10 °, odvisno od nastavljene debeline stenskega nosilca, in tako prilagodite kot gledanja glede na vaše potrebe.

Nastavljiva debelina TV nosilca

5 pozicij za nastavitev debeline od 47mm do 79mm

Ker obstaja na trgu ogromno elektronskih naprav različnih velikosti, je težko optimizirati debelino stenskega nosilca za vse. Včasih potrebujete tanek nosilec, včasih pa debelejšega za namestitev vseh vaših naprav. Stenski TV nosilec HIDE omogoča prav to.

Debelino nosilca lahko prilagodite elektronskim napravam različnih velikosti in dosežete popoln estetski videz vašega brezžičnega prostora.

s

s

Nastavljive pozicije nosilcev naprav

Glede na število, velikost in lokacijo priključkov vaših elektronskih naprav lahko dodate, odstranite ali spremenite položaj nosilcev in dosežete optimalno razporeditev kablov in enostaven dostop za ključnih naprav.

Enostavna montaža z vgrajeno vodno tehtnico

Ves potreben pritrdilni material je priložen v paketu. Postopek montaže pa je zelo preprost, zato dodatna pomoč ni potrebna. Z vgrajeno vodno tehtnico lahko stenski nosilec televizorja enostavno poravnate v vodoravni položaj.

s

s

Predpripravljen za vgradnjo brezžičnih polnilcev

Brezžično polnjenje baterije je tehnološki standard prihodnosti, ki odpravlja potrebo po ročnem priklopu in odklopu napajalnega kabla saj telefon polnite tako, da ga preprosto odložite na polico. Na ta način boste lahko telefon polnili pogosteje, se izognili nizkemu stanju napolnjenosti baterije in povečali njeno življenjsko dobo. V stensko polico lahko namestite do 3 okrogle brezžične polnilnike za telefon.

Če vas zanima prodaja našega stenskega nosilca za televizijo HIDE, v trgovinah ali na spletu, vas prosimo, da nas kontaktirate za informacije o pogojih za trgovce in cenah.

ZA TRGOVCE