SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Naročanje

Naročanje je mogoče 24 ur na dan, vse dni v letu. Kupec izbira in naroči izdelke, ki se nahajajo v spletni trgovini. Potrošnik lahko po oddaji elektronskega naročila v primeru, da naročilo še ni bilo odpremljeno v 24 urah odstopi na podlagi obvestila o odstopu na elektronski naslov info@termopro.si.

Cene

Cene v spletni trgovini so označene v evrih. Cene so zagotovljene na dan naročila in se lahko dnevno spremenijo. Vse cene vsebujejo DDV. Slike izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

Postopek nakupa

 • s klikom na gumb "v košarico" artikel dodate na seznam vašega naročila
 • izdelek iz košarice lahko odstranite s klikom na gumb "X"
 • ob spremembi količine kliknete na gumb "osveži količine"
 • po pregledu naročila kliknete na gumb "potrdi naročilo"
 • preverite svoje podatke in kliknete "naprej"
 • izberete način plačila in kliknete "naprej"
 • s klikom na gumb "potrdi naročilo" oddate naročilo, ki ga ni več mogoče spremeniti
 • s tem je sklenjena kupoprodajna pogodba
 • pogodbe se sklepa v slovenskem jeziku
 • na vaš navedeni elektronski naslov boste prejeli avtomatsko generiran izpis naročila
 • v primeru, da zaradi motenj v delovanju internetnega omrežja ali kakršne koli drugega razloga ne boste prejeli obvestila o nakupu na vaš elektronski naslov, nas kontaktirajte na naslov info@termopro.si

Načini plačila

Spletna trgovina ponuja sledeče možnosti plačila: plačilo po povzetju

PLAČILO PO POVZETJU
Pri plačilu po povzetju boste kupnino plačali dostavni službi ob dostavi naročenega izdelka v znesku kot je naveden v oddanem naročilu.

Oddano elektronsko naročilo oz. sklenjena pogodba o nakupu je shranjena na sedežu podjetja. Na zahtevo potrošnika le-ta kopijo naročila prejme na elektronski naslov oz. na fizični naslov, ki je naveden v naročilu. Zahteva se lahko poda na naš elektronski naslov info@termopro.si ali pisno na sedež podjetja.

Varovanje osebnih podatkov

Podjetje TERMOPRO d.o.o. se zavezuje, da bodo vsi podatki, ki nam jih boste zaupali, varovani v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in ne bodo posredovani tretjim osebam ali na katerikoli drug način zlorabljeni. Na željo kupca bomo podatke uporabili za pošiljanje reklamnih sporočil.

Varovanje potrošnikov

Pri prodaji spoštujemo Zakon o varstvu potrošnikov. Prav tako poslujemo v skladu z Zakonom o elektronskem poslovanju na trgu.

Seznanitev z odgovornostjo podjetja za stvarne napake

Podjetje nosi odgovornost za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo v dveh letih od prevzema blaga, v skladu z določbami VZPot oziroma v enem letu za rabljeno blago.

Obrazec za uveljavljanje stvarne napake

Podatki na spletni strani

Pridružujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb tako splošnih pogojev kot tudi pogojev spletne trgovine. Napake so možne in zanje ne prevzemamo nikakršne odgovornosti.

Dostava izdelkov

STROŠKI DOSTAVE
Blago pošiljamo preko podjetja Kelmar Logistics (KELMAR D.O.O.) , s katerim imamo sklenjeno pogodbo.

Dostava v Sloveniji je brezplačna.
Cena dostave za ostale države v katere pošiljamo izdelke je 20€

DOSTAVA
Vse izdelke, ki so na zalogi odpremimo v 2-7 delovnih dneh po prejemu vašega naročila. Ob nedeljah in praznikih odpreme blaga ne izvajamo.

Vračilo izdelkov

PRAVICA DO VRAČILA NAROČENIH IZDELKOV
Skladno z določili 43.č člena Zakona o varstvu potrošnika (ZvPot) ima potrošnik pravico, da v štirinajstih (14) dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe in sicer na kontaktni elektronski naslov info@termopro.si, ne da bi mu bilo potrebno navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Slednjega mora vrniti najkasneje v 14-ih dneh po sporočilu o odstopu. ,

Naslov za vračilo blaga prodajalcu:
TERMOPRO d.o.o.
Cesta 15A
5270 Ajdovščina

V primeru odstopa od pogodbe podjetje nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe vrne vsa prejeta plačila.

Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago.

Če je potrošnik blago že prejel in odstopi od pogodbe, ga vrne ali izroči podjetju ali osebi, ki jo podjetje pooblasti za prevzem blaga nemudoma, oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu o odstopu od pogodbe. Zgolj vračilo prejetega blaga v roku za odstop od pogodbe brez posebnega sporočila/izjave o odstopu ne šteje za odstop od pogodbe. Prav tako kot odstop od pogodbe v skladu z ZVPot ne šteje zgolj zavrnitev sprejema blaga sama po sebi.

Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga.

Obrazec za odstop od pogodbe

Reklamacije

V primeru, da je prišlo do poškodbe paketa med transportom, ga takoj reklamirajte pri poštarju in nas o reklamaciji obvestite na info@termopro.si . V primeru, da ste prejeli napačen izdelek ali izdelek z napako, Vam ga bomo zamenjali ali vrnili Vaš denar.
Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Kot ponudnik v skladu z ZlsRPS objavlja tudi elektronsko povezavo na evropsko platformo za spletno reševanje potrošniških sporov:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL

Če vas zanima prodaja našega stenskega nosilca za televizijo HIDE, v trgovinah ali na spletu, vas prosimo, da nas kontaktirate za informacije o pogojih za trgovce in cenah.

ZA TRGOVCE